El Citilab, en un núvol

El Citilab, en un núvol

200906191215.jpg

La primera Expolab, que s’inaugurarà el mes de setembre, tindrà com a eix principal el Citilab. Però… què és el Citilab? Aquesta pregunta comença a ser repetitiva. Algunes respostes s’han dibuixat al blog de Ramon Sangüesa i al de José Antonio Galaso. Costa de definir què és exactament, el que sembla que està clar és que per a cada persona és una cosa diferent.

Aquí, és quan et toca participar a tu, que estàs llegint això. Què és per a tu el Citilab? Dibuixa-ho en un núvol de paraules com el que veus en aquest post. Com ho pots fer?

Només cal que vagis a Wordle i facis clic a “create your own”. Allà trobaràs un camp de text amb el títol “Paste in a bunch of text”. En aquest camp de text, escriu totes les paraules que per a tu defineixen el Citilab, tantes com vulguis (jo, per exemple, n’he posat 10). Quan hagis acabat, fes clic sobre “Go”.

Se t’obrirà una pantalla amb el núvol que tu has creat. Aquí, pots personalitzar. Si fas clic sobre “Font” pots triar el tipus de lletra que més t’agradi. Fent clic sobre “Layout” pots decidir si vols que les paraules es vegin horitzontals, verticals, en diagonal, etc. I a “Colour” pots triar el fons del teu núvol i els colors de les teves paraules.

Quan hagis acabat, fes clic a “Save to public gallery”, li poses un títol (no cal posar username) i llestos. Ja tens el teu núvol del Citilab. Ara només cal que agafis la URL on apareix el teu núvol (la meva és http://www.wordle.net/gallery/wrdl/952083/Citilab) i la posis com a comentari en aquest article. Amb totes, crearem un àlbum de fotos al Flickr de l’Expolab, que formarà part de l’exposició que inaugurarem el setembre. Vinga, esperem el teu núvol.

[From El Citilab, en un núvol « Expolab]

Advertisements

Leave a comment

Filed under Citilab, Expolab

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s