Què estem aprenent i què estem corregint

Portem ja alguns dies de Tecnoestiu i comencen a tenir informació que ens pot ajudar a aprendre. Ho volem compartir amb vosaltres i explicarem també que estem corregint per millorar les activitats.

A l’InventaTV hem canviat el tema a tractar en funció de l’edat dels participants. I també el tipus de dibuix que es crea. Els més grans fan una mena de collage amb imatges d’Internet i a sobre afegeixen els seu propis elements.

També estem procurant ajustar una mica el temps del taller per tal que les 3 activitats durin mes o menys el mateix.

Vosaltres també heu aportat idees com ara unes petites taules que permeten presentar l’invent o el programa asseguts. Alguns monitors també han participat en la desfilada final i estem pensant si seria possible fer alguna mini-activitat per ells. D’altra banda es possible que deixin que els propis nens, dels grans, agafin les càmeres per filmar ells mateixos. I amb l’apartat tècnic estem treballant per millorar el croma i que surti encara millor que ara.

La Mesosfera a rebut avui la segona actualització important de la capa de jocs que s’ha dissenyat pel Tecnoestu. La gent d’Utani no paren i continuen afinant la taula pel us intensiu que està rebent aquests dies. Seguint els nostres suggeriments s’ha incorporat la possibilitat d’escollir el fons de la capa, s’han fet modificacions al cronometre, algunes petites correccions de programació i també canvis a la formula d’arrossegament de les peces, que ara funcionen amb més suavitat.

Tenim clar que l’activitat funciona millor amb grups més reduïts, però estem fent un esforç per adaptar-ho a les vostres ganes de gaudir en aquests dies d’estiu.

A l’Scratch continuem modificant el taller en funció de l’edat i aquest any estem incorporant noves versions del Pong i algunes experiències amb la tarja d’Scratch que permet interactuar amb el mon físic. A veure si podem incorporar un nou taller, ja que alguns de vosaltres ja ens heu visitat en d’altres ocasions.

ScratchM5_P4_02

I quan acaben les activitats, us convidem a escriure que us ha semblat al blog del Tecnoestiu al Citilab. Si no ho has fet, que esperas Digues la Teva!

Advertisements

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s